våre trENERE

Ragnar Bragvin Andresen

Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. De siste årene har han jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina.

Sondre Sundby

Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

Erik Lippestad Thorstensen

Med topplasseringer i Skandinavisk Cup og Jr. NM-gull er Erik en merittert skiløper, som allerede har rukket å samle mange års trenererfaring. Hans status som en av Norges absolutt raskeste klassiske skiløpere på supersprint vitner om hans spisskompetanse i teknikk og styrke. Erik har bachelor i idrett og pedagogikk fra Meråker og Lillehammer.

Marit Bjørgen

Marit Bjørgen er tidenes mestvinnende vinterolympier med 8 OL-gull. Hun har også vunnet 18 VM-gull, 114 World Cup renn individuelt, samt Tour de Ski. 

Martine Ek Hagen

Martine er tidligere aktiv langrennsløper på landslaget, med 2.plass som best i World Cup. Hun har 3 NM-gull, 3 gull i U23-VM og gull i jr-VM. Martine jobber som trener innen langrenn.

Karstein Johaug

Karstein er aktiv skiløper på Team Telemark. Han har flere top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior, og presterer godt i både sprint og distanse. Han har mye trenererfaring og vil kunne ha mange gode innspill til deltagerne på både teknikk og trening av langrenn.

KONTAKT

Kongeveien, 0787 Oslo
 

Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion. Rull hit gjerne på rulleski, eller parker på baksiden av bygget. Nærmeste kollektivpunkt er Holmenkollen t-banestasjon.

Åpningstider: 08-21 man-fre. Varierende åpningstider i helg, avhengig av forespørsel. Ta kontakt med oss for å bestille time.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019, Skiducation AS