top of page

våre trENERE

2019-11-15_1637_1058-Web.jpg
Ragnar Bragvin Andresen

Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. De siste årene har han jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina.

2019-11-15_1645_-Web.jpg
Sondre Sundby

Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

IMG_4143.jpg
Erik Lippestad Thorstensen

Med topplasseringer i Skandinavisk Cup og Jr. NM-gull er Erik en merittert skiløper, som allerede har rukket å samle mange års trenererfaring. Hans status som en av Norges absolutt raskeste klassiske skiløpere på supersprint vitner om hans spisskompetanse i teknikk og styrke. Erik har bachelor i idrett og pedagogikk fra Meråker og Lillehammer.

05-Portrait terrace_0845_7846-HD.jpg
Marit Bjørgen

Marit Bjørgen er tidenes mestvinnende vinterolympier med 8 OL-gull. Hun har også vunnet 18 VM-gull, 114 World Cup renn individuelt, samt Tour de Ski. 

Sondre-Bollum-Bull-Aktiv-trenerbilde-scaled-e1632220420514.jpeg
Sondre Bollum

Sondre er tidligere skiskytter og langrennsløper, med åtte NM-medaljer fra både langrenn og skiskyting. Han er sportslig leder i Njård og trener for langrenn junior i samme klubb. Sondre er på sisteåret master i Sport Management på NIH. Med Sondre kan du kjøre teknikkøkter på mølla, online coaching og skikurs, og han er også HK-labbens skiskyttertrener.

IMG_6109.jpg
Alvar Alev

Alvar er estisk landslagsutøver, og var landets beste skiløper under OL 2022. Alvar har erfaring fra mesterskap og verdenscup gjennom mange år. Han skriver nå bachelor i idrettsvitenskap, og tilbyr online coaching til utøvere fra en rekke nasjoner. Hans spesialitet er utholdenhet, noe hans 8. plass i NM 50 km reflekterer. 

131095153_691804108197664_43806091778228
Petter Myhr

Petter er førsteårs senior og satser fulltid på langrenn med mål om U23-VM i løpet av de kommende sesongene. Som junior har Petter levert jevne topp 10 plasseringer i NM og Norgescup. Petter har også representert Norge internasjonalt i friidrett som junior. 

Nynvx1rA_edited.jpg
Camilla Heiberg

Ansvarlig behandler er Camilla Heiberg, Osteopat D.O MNOF. Camilla er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania. Hun har jobbet med  utøvere innen flere idretter, da spesielt håndball og de siste årene med langrennsutøvere. Hun har hatt medisinsk ansvar og vært fysisk trener på NTG Bærum håndball,  Haslum IL og Bærum Topphåndball. Hun har også erfaring som PT og har selv vært aktiv håndballspiller i Stabæk. Camilla jobber på Holmenkollen Treningslab ved siden å være tilknyttet Corpus Osteopati på Bekkestua.

 

05-Portrait terrace_0850_7873-HD.jpg
Andreas Stokkeland

Andreas har bred erfaring som personlig trener. I tillegg til dette har han i mange år hjulpet kunder med å nå sine mål over nett. Han har jobbet med alt fra mannen i gata, til idrettsutøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Andreas er utdannet personlig trener via AFPT. I tillegg til dette har han en femårig ernæringsutdanning hvor han har spesialisert seg innenfor idrettsernæring. Utover dette jobber han også som foredragsholder hos SAFE Education hvor han utdanner nye trenere og kostholdsveiledere.

2022-10-31_1059_6461-HD_edited_edited.jp
Andreas Angeltveit

Med en bakgrunn i Forsvarets marine-femkamp, er Andreas både kjent med disiplin og utholdenhet. Hans reise gjennom løping og svømming, kombinert med en 5-årig mastergrad i idrettsfysiologi, gjør ham til en solid testsjef, coach og personlig trener. Siden 2015 har han omsatt denne kunnskapen til praktisk coaching og trening for triatleter, løpere og OCR-utøvere mot sine topp prestasjoner.

Om du søker innsikt i din egen ytelse, vil forbedre kondisjon, styrke, svømmeteknikk eller ønsker en erfaren coach for online trening - ser ikke lenger. Andreas er ikke bare eksperten bak testingen, men også mannen som kan hjelpe deg nå dine mål. Send han en mail på angeltveit@hklab.no idag.

bottom of page