top of page
A03399C9-E258-4E0D-BC5A-BC1FC25A6BBE.jpg

TJENESTER

TA KONTAKT MED OSS FOR Å BOOKE DIN TRENINGSØKT I DAG!

SEND OSS EN E-POST PÅ BOOKING@HKLAB.NO

Spørsmål eller spesiell forespørsel? Vi er klare for å spesialtilpasse ditt opplegg.

2019-11-15_1643_-Web.jpg

SONDRE SUNDBY
sondre@hklab.no

+47 454 01 905

2019-11-15_1637_1058-Web.jpg

RAGNAR B. ANDRESEN ragnar@hklab.no

+47 977 45 175

TRENINGSØKTER

Gruppetimer (rulleski/løp/ski)

En times veiledning kan gjøre underverker for teknikken. Som del av en liten gruppe vil du få personlig instruksjoner og innspill, uten å gå glipp av motivasjonen og læringen det å trene sammen med andre med samme ambisjoner som deg.

Rulleskimølle

Få oppfølging av trenere med lang erfaring med trening på rulleskimølle. Våre dedikerte trenere for rulleskimøllen er Ragnar Bragvin Andresen og Sondre Sundby. Ragnar har benyttet rulleskimølle i sin vei mot toppresultater og har fulgt opp en rekke andre utøvere på rulleskimølle. Sondre har hatt ansvar for Martin Johnsrud Sundby sine mølleøkter siden 2012, hvor han har designet og gjennomført øktene, samt analysert det tekniske. Han har også fulgt opp en rekke andre utøvere på rulleskimølle.

Viktig informasjon vedrørende treningsøkter på rulleskimølle

Utendørs ski og rulleski med personlig trener

Personlig teknikkoppfølging gjennom en time med 1:1-veiledning av trenere med lang erfaring fra skisporet, både som utøver og trener, og med spisskompetanse på skiteknikk.

Løping

Forbedre din løpeteknikk med en time intenst fokus sammen med vår allsidige coach Ragnar Bragvin Andresen.

PT - Styrke

Ta det neste steget i langrennsteknikken med én times innføring i spesialrettede langrennsrelevante styrkeøvelser, alt under nådeløs veiledning fra en av våre erfarne trenere.

Egentrening styrkerom

Holmenkollen Treningslab kan tilby eksklusiv tilgang til Skiforeningens spesialdesignede styrkerom, designet etter spesifikasjoner fra noen av Norges fremste idrettsutøvere. 

bottom of page