KONTAKT

Kongeveien, 0787 Oslo
 

Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion. Rull hit gjerne på rulleski, eller parker på baksiden av bygget. Nærmeste kollektivpunkt er Holmenkollen t-banestasjon.

Åpningstider: 08-21 man-fre. Varierende åpningstider i helg, avhengig av forespørsel. Ta kontakt med oss for å bestille time.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019, Skiducation AS

TJENESTER

TA KONTAKT MED OSS FOR Å BOOKE DIN TRENINGSØKT I DAG!

SEND OSS EN MELDING PÅ BOOKING@HKLAB.NO

Spørsmål eller spesiell forespørsel? Vi er klare for å spesialtilpasse ditt opplegg.

SONDRE SUNDBY
sondre@hklab.no

+47 454 01 905

RAGNAR B. ANDRESEN ragnar@hklab.no

+47 977 45 175

TRENINGSØKTER

Rulleskimølle

Få oppfølging av trenere med lang erfaring med trening på rulleskimølle. Våre dedikerte trenere for rulleskimøllen er Ragnar Bragvin Andresen og Sondre Sundby. Ragnar har benyttet rulleskimølle i sin vei mot toppresultater og har fulgt opp en rekke andre utøvere på rulleskimølle. Sondre har hatt ansvar for Martin Johnsrud Sundby sine mølleøkter siden 2012, hvor han har designet og gjennomført øktene, samt analysert det tekniske. Han har også fulgt opp en rekke andre utøvere på rulleskimølle.

Viktig informasjon vedrørende treningsøkter på rulleskimølle

Utendørs ski og rulleski med personlig trener

Personlig teknikkoppfølging gjennom en time med 1:1-veiledning av trenere med lang erfaring fra skisporet, både som utøver og trener, og med spisskompetanse på skiteknikk.

Løping

PT - Styrke

Forbedre din løpeteknikk med en time intenst fokus sammen med VM-løper Sindre Buraas.

Ta det neste steget i langrennsteknikken med én times innføring i spesialrettede langrennsrelevante styrkeøvelser, alt under nådeløs veiledning fra en av våre erfarne trenere.

Egentrening styrkerom

Holmenkollen Treningslab kan tilby eksklusiv tilgang til Skiforeningens spesialdesignede styrkerom, designet etter spesifikasjoner fra noen av Norges fremste idrettsutøvere.