IMG_2031.JPG

TESTING

På tide å løfte nivået på treningen?

Vi tilbyr en rekke fysiske- og fysiologiske tester som gjør at du presist kan måle progresjon og effekt av treningsarbeidet du legger ned. Vi tilbyr følgende tester:

VO2-maks

Det maksimale oksygenopptaket (VO2-maks) er kroppens maksimale evne til å ta opp og utnytte oksygen under dynamisk fysisk arbeid. VO2-maks er en viktig og avgjørende fysiologisk faktor innen spesielt utholdenhetsidretter. Vi anbefaler og gjennomfører idrettsspesifikk testing av VO2-maks. 


VO2-maks måles i løpet av en fire til seks minutters lang arbeidsbelastning. Belastningen bestemmes ut fra din fysiske form og økes progressivt under testen. 10 – 20 minutters oppvarming før testen er obligatorisk. 

Laktatprofil

En laktatprofil gir deg innsikt i din anaerobe terskel. Det vil si den høyeste arbeidsbelastningen hvor det er balanse mellom produksjon og eliminasjon av melkesyre. Laktatverdiene ved ulike belastninger kan brukes til å optimalisere og kvalitetssikre din trening. Vi anbefaler å kombinere denne testen med test av VO2-maks for en komplett vurdering av din fysiske form.


Laktatprofilen måles i løpet av fire til seks arbeidsperioder med gradvis økende belastning. Etter hver av arbeidsperiodene måles laktatkonsentrasjonen ([La-]) i blodet, hjertefrekvens og oksygenopptaket (VO2).10 – 20 minutters oppvarming før testen er obligatorisk. 

Priser

Test

Pris

Bevegelsesform

VO2-maks

Laktatprofil

VO2-maks + laktatprofil

1050,-

1350,-

1990,-

Alle tester: Løp, sykkel, eller rulleski (skøyting, klassisk eller staking)

KONTAKT

Kongeveien, 0787 Oslo
 

Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion. Rull hit gjerne på rulleski, eller parker på baksiden av bygget. Nærmeste kollektivpunkt er Holmenkollen t-banestasjon.

Åpningstider: 08-21 man-fre. Varierende åpningstider i helg, avhengig av forespørsel. Ta kontakt med oss for å bestille time.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019, Skiducation AS