top of page

Partnere

MG-Motor-Logo-2021-present_edited.png

Det må gjøres mange gode valg for å levere utvikling og gode resultater på idrettsbanen over tid. Vi jobber rett og slett med prestasjonsutvikling. Da er det heller ikke så unaturlig at vi har valgt å samarbeide med MG. De er fremoverlente og søker gode valg i sin utvikling. En god match er det vi opplever! Også er bilene helt fantastiske å kjøre!

www.mgmotor.eu/nn-NO/

BSK-logo-u_padler-sort-e1693338374696-1024x240.png

Bull Ski & Kajakk er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og erfarne ansatte får kundene hjelp til å finne det riktige utstyret tilpasset sitt behov. Selskapet har tre fysiske butikker fordelt Røa, Sandvika og Majorstuen, samt en nettbutikk som gir et komplett tilbud fra mosjonist til elite.

https://bull-ski-kajakk.no/ 

BULL-Aktiv-sort.jpg

Bull Aktiv er en totalleverandør av fysiske aktiviteter og events for bedriftsmarkedet. I samarbeid med kundene skreddersys helhetlige og inspirerende aktiviteter for bredden av de ansatte. Selskapet tilbyr en rekke ulike aktiviteter som skikurs, kajakk, yoga, skiskyting og kan kombinere disse for å skape større events med fokus på teambuilding. Bull Aktiv vektlegger personlig tilpasning og veiledning, uavhengig av ferdighetsnivå. Gjennom felles opplevelser og utfordringer styrkes kundens bedriftskultur. Bull Aktiv har nærmere 90 store bedrifter som faste kunder og 60 dyktige og erfarne trenere innen de respektive aktivitetene.

https://bullaktiv.no/ 

Bull-Superski-768x768.jpg

Bull Superski er en spesialforretning for langrenn og tilhørende sommeridretter. Fra lokalene i Holmenkollen nasjonalanlegg tilbys en unik kombinasjon av butikk, skiverksted og testsenter rettet mot kunder som stiller høye krav til utstyret sitt. Målet er å gi kundene tett oppfølging og service slik at de kan gjennomføre trening og konkurranser med best mulig utstyr.

https://bullsuperski.no/ 

cropped-Voksenaasen_liggende_Fjord_RGB.png

Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige. Det drives i dag som et konferansehotell og senter for norsk-svensk samarbeid.

www.voksenaasen.no

bottom of page