OnlinE coachING

På tide å løfte nivået på treningen?

Det sier at god planlegging er halve jobben. En god treningsplan kan gjøre underverker for sluttresultatet. Våre trenere er eksperter på å sette opp tilpassede planer og kan guide deg i arbeidet med å sette opp en plan som utvikler satsingsområdene dine, tilpasser treningen med totalbelastning fra jobb eller skole, sørger for at du får fremgang ved å jevnlig variere type økter og sikrer deg en formtopp akkurat til når du trenger det. 

Vi tilbyr følgende 'online coaching'-pakker

Pakke

Pris/mnd

Inkludert

Level I (kun coaching)

1350,-

Månedsplaner og ukentlig oppfølging på dagbok og evaluering av trener. 20% rabatt på mølleøkter, tester, PT-timer og andre tjenester. 

Level II (pakke)

2100,-

Månedsplaner og ukentlig oppfølging på dagbok og evaluering av trener. 20% rabatt på mølleøkter, tester, PT-timer og andre tjenester. 1 x 60 min PT-økt/mnd (styrke, mølle eller ute)

Level III (pakke)

2350,-

Månedsplaner og ukentlig oppfølging på dagbok og evaluering av trener. 20% rabatt på mølleøkter, tester, PT-timer og andre tjenester. 1 x 60 min PT-økt/mnd (styrke, mølle eller ute). VO2-maks-test og laktatprofil i stedet for PT-økt hver tredje måned.

Anbefalt minimumslengde level III: 6 mnd

(Du vil da kunne ha VO2-maks-test og laktaktprofil ved oppstart og etter 6 mnd, med fire PT-økter samt ukentlig oppfølging på treningsplan og dagbok i mellom dem. Det blir det fremgang av)

KONTAKT

Kongeveien, 0787 Oslo
 

Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion. Rull hit gjerne på rulleski, eller parker på baksiden av bygget. Nærmeste kollektivpunkt er Holmenkollen t-banestasjon.

Åpningstider: 08-21 man-fre. Varierende åpningstider i helg, avhengig av forespørsel. Ta kontakt med oss for å bestille time.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019, Skiducation AS