top of page
unnamed (2)_edited.jpg

Klinikk

Om klinikken

Vi tilbyr osteopatisk behandling, dette innebærer helhetlig undersøkelse og behandling der man ser sammenhengen mellom dine plager, kropp og hverdag. Behandlingen er individualisert  slik at det passer til en hver enkelt.

Vi tilbyr også idrettsmassasje til stive og støle muskler. 

Ansvarlig behandler er Camilla Heiberg, Osteopat D.O MNOF. Camilla er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania. Hun har jobbet med  utøvere innen flere idretter, da spesielt håndball og de siste årene med langrennsutøvere. Hun har hatt medisinsk ansvar og vært fysisk trener på NTG Bærum håndball,  Haslum IL og Bærum Topphåndball. Hun har også erfaring som PT og har selv vært aktiv håndballspiller i Stabæk.

 

Camilla jobber på Holmenkollen Treningslab ved siden å være tilknyttet Corpus Osteopati på Bekkestua.

unnamed (1).jpg
Priser

Behandling

Beløp

Førstegangskonsultasjon

Oppfølgende 30 min

Oppfølgende 45 min

900,-

600,-

700,-

Åpningstider

Tirsdager: 12 - 20
Torsdager: 15 - 20

TA KONTAKT MED OSS FOR Å BOOKE DIN BEHANDLING I DAG! SEND OSS EN E-POST PÅ CAMILLA@HKLAB.NO

Hva er osteopati?

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert - og egner seg for pasienter i alle aldre.

 

Osteopaten vil sammen med deg lage en plan for dine behandlinger, hva du kan forvente og hva du selv må ta ansvar for.

 

Dersom du velger å gå til en av våre registrerte medlemmer (Osteopat MNOF), så vil du møte en godt utdannet og faglig oppdatert osteopat. Medlemmene er også forpliktet til våre yrkesetiske retningslinjer.

 

- Norsk Osteopat Forbund

bottom of page