Klinikk

Om klinikken

Vi tilbyr osteopatisk behandling, dette innebærer helhetlig undersøkelse og behandling der man ser sammenhengen mellom dine plager, kropp og hverdag. Behandlingen er individualisert  slik at det passer til en hver enkelt.

Vi tilbyr også idrettsmassasje til stive og støle muskler. 

Ansvarlig behandler er Camilla Heiberg, Osteopat D.O MNOF 
 

Priser

Behandling

Beløp

Førstegangskonsultasjon

Oppfølgende 30 min

Oppfølgende 45 min

800,-

525,-

650,-

Åpningstider

Tirsdager: 12 - 20
Torsdager: 15 - 20

Hva er osteopati?

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert - og egner seg for pasienter i alle aldre.

 

Osteopaten vil sammen med deg lage en plan for dine behandlinger, hva du kan forvente og hva du selv må ta ansvar for.

 

Dersom du velger å gå til en av våre registrerte medlemmer (Osteopat MNOF), så vil du møte en godt utdannet og faglig oppdatert osteopat. Medlemmene er også forpliktet til våre yrkesetiske retningslinjer.

 

- Norsk Osteopat Forbund

KONTAKT

Kongeveien, 0787 Oslo
 

Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion. Rull hit gjerne på rulleski, eller parker på baksiden av bygget. Nærmeste kollektivpunkt er Holmenkollen t-banestasjon.

Åpningstider: 08-21 man-fre. Varierende åpningstider i helg, avhengig av forespørsel. Ta kontakt med oss for å bestille time.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019, Skiducation AS